Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ  
Παρουσίαση του βιβλίου “Note al Margine” Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 25 Μάρτιος 2013 21:03
Ο GreekLUG έχει την τιμή να φιλοξενήσει την παρουσίαση του βιβλίου “Note al Margine” του Ιταλού συγγραφέα και μουσικού Fabio Turchetti, που διοργανώνεται από την Ομάδα Δράσης Φοιτητών (Ο.Δ.Φ) του Π.Μ.Σ. «Ιταλική Γλώσσα και Πολιτισμός» του Α.Π.Θ.

Note al Margine

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στην έδρα του GreekLUG, Εγνατίας 96, στην Πυλαία.

Τον συγγραφέα και το βιβλίο προλογίζουν ο Κωνσταντίνος Μουσαφείρης, αντιπρόεδρος του GreekLUG, και η Antonia Casamassima, υποψήφια διδάκτωρ του Α.Π.Θ.
Παρεμβαίνει η κ.Ελένη Κασάπη καθηγήτρια μεταφρασεολογίας Α.Π.Θ. η οποία θα σχολιάσει μεταφρασεολογικά τα αποσπάσματα της μετάφρασης που θα παρουσιαστούν. Θα χαιρετήσει η κ.Ζώζη Ζωγραφίδου, αναπλ. καθηγήτρια Ιστορίας μεταφράσεων Ιταλικής Λογοτεχνίας του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.
Συντονίζουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Π.Μ.Σ. «Ιταλική Γλώσσα και Πολιτισμός» του Α.Π.Θ., ιδρυτικά μέλη της Ο.Δ.Φ. και μεταφραστές του βιβλίου, Κυριακή Γρίβα, Γεώργιος Παππάς, Βαλεντίνη Σάντα, καθώς και η Μαριάννα Καπετανίδου, μέλος της Ο.Δ.Φ.

Στην εκδήλωση θα παρίσταται και ο ίδιος ο συγγραφέας, ο οποίος θα μιλήσει για το έργο του και θα πλαισιώσει την εκδήλωση με μουσικά κομμάτια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά.Για το δελτίο τύπου της παρουσίασης, κάνετε κλικ εδώ [Ελληνικά | Ιταλικά].
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.odf.gr/
 

Συνεργάτες


maellak-logo

Εκπαίδευση ΕΛ/ΛΑΚ

openclassroom
Copyright © 2009 by A.G.U.F.FS/OSS
Creative Commons License Served by Apache Powered by MySQL Powered by PHP
powered by Joomla! and available to all under the GNU/GPL. v2 license.
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval