Δελτίο τύπου για τη Δωρεά στον Οργανισμό ΚΑΠΠΑ 2000

Όπως είναι γνωστό, το όλο πνεύμα και η φιλοσοφία που διαπνέουν τον κόσμο του Ελεύθερου Λογισμικού, έχουν σαν κύρια χαρακτηριστικά τη βοήθεια προς κάθε συνάνθρωπο, χωρίς προϋποθέσεις και προσκόμματα καθώς και την συνεργατική δράση. Ανεξάρτητα , λοιπόν, από το εάν μία δωρεά έχει ή όχι άμεση σχέση με το Λογισμικό και την Πληροφορική, και ιδιαίτερα μετά την άψογη συνεργασία μας με την ABBOTT Laboratories, είναι ιδιαίτερη χαρά για τον GreekLUG, που η εταιρεία αυτή μας τίμησε και πάλι με την εμπιστοσύνη της, αναθέτοντάς μας να εντοπίσουμε και να αξιολογήσουμε έναν αποδέκτη μίας δωρεάς, που περιλαμβάνει:

1) έναν κυλιόμενο διάδρομο γυμναστικής, και
2) μία προπονητική μηχανή τύπου κωπηλασίας

Στα πλαίσια αυτά, υποδείξαμε τον Οργανισμό ΚΑΠΠΑ 2000, στην Περαία Θεσσαλονίκης, ως τον πλέον κατάλληλο αποδέκτη. Η εισήγησή μας αυτή έγινε αποδεκτή από την Abbott και πλεον η απόδοση της δωρεάς, είναι στο στάδιο της υλοποίησης κάνοντας πράξη ακόμη μία ενέργεια κοινωνικής ευαισθησίας.

Το Κέντρο ΚΑΠΠΑ 2000 έχει σαν κύριους στόχους: την αθλητική ανάπτυξη στον χώρο των ατόμων με αναπηρίες και την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να στηρίξετε το Κέντρο ΚΑΠΠΑ 2000, εδώ.