Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Υιοθετεί το ΕΛΛΑΚ

taytotita

Η Ένωση Ελλήνων Χρηστών & Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ συγχαίρει την διοίκηση και το Διδακτικό - Επιστημονικό Προσωπικό του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου για την πρωτοβουλία του να είναι ο πρώτος Δημόσιος Οργανισμός που επισήμως ασπάζεται το Ελεύθερο Λογισμικό και τα Ανοικτά Πρότυπα και αποφασίζει την μετάβασή του σε αυτό.

Ο Σύλλογος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Τμήματος, δέχτηκε να βοηθήσει κατά τη διαδικασία της μετάβασης αυτής, με την μετάδοση και την εφαρμογή τεχνογνωσίας. Επίσης, τέθηκε στη διάθεση του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, αλλά και του Ιονίου Πανεπιστημίου, για την περαιτέρω επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων και την παροχή εκπαιδευτικού υλικού.

Η Ένωση Ελλήνων Χρηστών & Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ χαίρεται που συμμετέχει στην πρώτη επίσημη μετάβαση Ελληνικού Δημόσιου οργανισμού σε ΕΛ/ΛΑΚ και ευχαριστεί τη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Μουσικών Σπουδών για την πρόσκληση στη διαδικασία αυτή.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου σχετικά με την μετάβαση στο Ελεύθερο Λογισμικό.

Ionian_University.s