9η Γιορτή Νεολαίας Θέρμης

9igiortineolaiasthermis-afisaΤην Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011 η Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ συμμετείχε επιτυχώς στις εκδηλώσεις της 9ης Γιορτής Νεολαίας Θέρμης που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θέρμης (ΤΟ.ΣΥ.Ν. Θέρμης).

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θέρμης, αποτελεί ένα θεσμοθετημένο φορέα που σκοπό έχει την εκπροσώπηση των νέων του Δήμου Θέρμης σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Ως συμμετοχικό όργανο, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και δράσεις, σε συνεργασία με το Δήμο Θέρμης, με σκοπό την ενεργό συμμετοχή των νέων στην τοπική κοινωνία, προωθώντας ταυτόχρονα σχέσεις συνεργασίας τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.


Στη γιορτή συμμετείχαν φορείς της περιοχής, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Κοινωνικές Οργανώσεις κ.α. που παρείχαν ενημέρωση στους πολίτες της Θέρμης. Ο GreekLUG έδωσε το παρόν ενημερώνοντας το κοινό για το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα. Κατα την διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό καθώς και CD/DVD διανομών GNU/Linux.
Ο σύλλογος ευχαριστεί το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Θέρμης για την άψογη φιλοξενία και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

9igiortineolaiasthermis-gimg