9o Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Ο GreekLUG στα πλαίσια της εκπαιδευτικής του δράσης, ανακοινώνει την συμμετοχή του στο 9o Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής.

Ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει με δύο επιμορφωτικά σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς:
- την Τρίτη 25 Απριλίου και ώρα 12.00 - 13.30, με θέμα "Εισαγωγή στο ΕΛ/ΛΑΚ & το GNU/Linux, Εγκατάσταση διανομής GNU/Linux - Εγκατάσταση και ρύθμιση LTSP" και
- την Παρασκευή 28 Απριλίου και ώρα 12.00 - 13.30, με θέμα "Ανοικτό Hardware & Boards (Παρουσίαση Raspberry Pi, Banana Pi), Εγκατάσταση και ρύθμιση ενός Raspberry Pi, MiniProject - Στήσιμο ενός τοπικού Web server".

9o Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Το 9ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα διεξαχθεί στις 25-28 Απριλίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» (ΝΟΗΣΙΣ- Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).
Διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τους Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, το Σωματείο Φίλων του NOHΣΙΣ και το Ίδρυμα «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας» ΝΟΗΣΙΣ, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Πληροφορίες για ενδιαφερόμενους:
http://www.math-syn-pli.gr
http://www.synedrio.kmaked.eu/index.php/anakoinoseis/epimorfotika-seminaria