Σύνδεσμοι

Εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ

Εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ
Φίλτρο
Εμφάνιση # 

Διαδικτυακός Σύδεσμος LibreOffice

Το LibreOffice είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου (Writer), υπολογιστικό φύλλο (Calc), δημιουργό παρουσιάσεων (Ιmpress) και πρόγραμμα σχεδίασης (Draw). Λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, GNU/Linux, Μac OS). Διαθέτει την ίδια λειτουργικότητα με άλλα δημοφιλή προγράμματα εφαρμογών γραφείου (όπως το MS Office) και έτσι αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις, σχολεία και οργανισμούς, καθώς μπορούν να το αποκτήσουν ελεύθερα. Το LibreOffice μπορεί να διαβάζει και να γράφει, μεταξύ άλλων, αρχεία Word, Excel και Powerpoint.
3631

Διαδικτυακός Σύδεσμος Mozilla Firefox

Ο Mozilla Firefox είναι ένας φυλλομετρητής Web (Web browser), ελεύθερος και ανοικτού κώδικα, που προήλθε από το λογισμικό Mozilla Application Suite και η διαχείριση της ανάπτυξής του γίνεται από την Mozilla Corporation. Ο Firefox λειτουργεί σε αρκετές εκδόσεις των Microsoft Windows, στο Mac OS X, στο Linux, και σε πολλά λειτουργικά συστήματα που προήλθαν από το Unix.
3545

Διαδικτυακός Σύδεσμος VLC

Ο VLC media player είναι μια εξαιρετικά φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων, ο οποίος διαβάζει τις περισσότερες μορφές ήχου και βίντεο (MPEG-2, MPEG-4, H.264, DivX, MPEG-1, MP3, OGG, AAC ...) καθώς και DVD, CD ήχου, VCDs, και διάφορα πρωτόκολλα streaming.
3428