Balkan FLOSStival 2020 - Πρόσκληση για παρουσιάσεις

Ο GreekLUG, σας προσκαλεί στο Balkan FLOSStival, το οποίο θα διεξαχθεί ως διαδικτυακή εκδήλωση στις 05 και 06 Δεκεμβρίου 2020.

Balkan FLOSStival 2020

Για το Balkan FLOSStival:

Το Balkan FLOSStival είναι μια συνάντηση χακτιβιστών και συνεισφορέων του Ελεύθερου Λογισμικού και Ανοικτού κώδικα Υλικού, της διαδικτυακής ιδιωτικότητας και ελευθερίας της έκφρασης, της ανοικτής γνώσης και ανοικτών δεδομένων, στην περιοχή των Βαλκανίων.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα περιέχει διάφορες μορφές περιεχομένου συμπεριλαμβάνοντας, χωρίς να είναι περιορισμένη, workshop, παρουσιάσεις, βραδυνές χαλαρές συζητήσεις και οποιαδήποτε άλλη μορφή επιθυμούν οι συμμετέχοντες. Ιδιώτες, οργανώσεις, πανεπιστήμια, δημόσια χρηματοδοτούμενα ιδρύματα και επιχειρήσεις είναι καλοδεχούμενες να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας στην ευαισθητοποίηση και διάδοση της γνώσης σε όλους.

Αυτή η εκδήλωση θα διοργανωθεί από τα Open Labs σε συνεργασία με τους: Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK), Κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ Πανεπιστημίου Αιγαίου (Fossaegean), Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), Ελληνική Ένωση Φίλων Ελεύθερου Λογισμικού (GreekLUG) & Share Foundation (Sharefound) και την στήριξη του προγράμματος EU for Innovation.

http://www.balkanflosstival.cc/

Πρόσκληση για παρουσιάσεις

Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε προγραμματιστές, ομιλητές και υποστηρικτές του οικοσυστήματος του ΕΛ/ΛΑΚ να υποβάλλουν προτάσεις. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Balkan FLOSStival θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα θέματα παρουσιάσεων πρέπει να σχετίζονται με:
ανοικτή γνώση
ελεύθερο λογισμικό και υλικό ανοικτού κώδικα
ελευθερία λογισμικού, διαδικτυακή ιδιωτικότητα
ανοικτός κώδικας κατά την περίοδο της κρίσης COVID-19
γενικά ανοικτή κουλτούρα

Σχεδόν όλες οι συνεδρίες θα γίνουν στα Αγγλικά. Επίσης, οι προτάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται στα αγγλικά. Είστε ελεύθεροι να προτείνετε πάνω από μια παρουσίαση, σε ξεχωριστές υποβολές.

Αν δεν επιθυμείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα Eventyay, είστε ελεύθεροι να στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..